Φωτογραφίες: Η 35χρονη ηθοποιός μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Φωτογραφίες: Η 35χρονη ηθοποιός μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν γιατί η κοπέλα του Πρίγκιπα Χάρι ζήτησε μία εβδομάδα άδεια από τα γυρίσματα της ταινίας Suits που πρωταγωνιστεί, η απάντηση ήρθε μία μέρα μετά: Η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε να μείνει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι.

Ο φακός της Daily Mail συνέλαβε την 35χρονη ηθοποιό, χθες, να μπαίνει στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Κουβαλούσε τσάντες με τα ψώνια που είχε κάνει από τα μαγαζιά βιολογικών προϊόντων που βρίσκονται στην Kensington High Street, όπου και παραδοσιακά κάνουν τα ψώνια τους οι πριγκίπισσες που μένουν στο ομώνυμο παλάτι. Παρότι δεν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας η Αμερικανίδα ηθοποιός ακολούθησε χθες το... πρωτόκολλο και έκανε τα ψώνια της από τα εν λόγω μαγαζιά.

Φωτογραφίες: Η 35χρονη ηθοποιός μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Χάρι και η Μέγκαν μένουν στο Nottingham Cottage, ένα από τα σπίτια του συμπλέγματος του παλατιού του Κένσιγκτον. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο μένει ο πρίγκιπας Χάρι τα τελευταία χρόνια, το οποίο βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το διαμέρισμα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στο Κένσιγκτον. Μάλιστα, Γούλιαμ και Μίντλετον έμεναν και αυτοί στο Nottingham Cottage πριν μετακομίσουν στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούν ως κύρια κατοικία αυτό το διάστημα και για όσο καιρό, μετά το γάμο τους, το ανακαίνιζαν και το διαμόρφωναν σύμφωνα με τα γούστα τους.

Φορώντας απλά ρούχα, δηλαδή ένα μαύρο μπουφάν, καπέλο και ψηλές μπότες, η Αμερικανίδα ηθοποιός έχοντας ελάχιστο μακιγιάζ απαθανατίστηκε να περιμένει έξω από τις πύλες του παλατιού να την ανοίξουν την πόρτα με τις σακούλες στα χέρια, οι οποίες προφανώς περιείχαν τα υλικά για το δείπνο που θα ετοίμαζε για να απολαύσει με τον καλό της.

Φωτογραφίες: Η 35χρονη ηθοποιός μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Με τα βρετανικά μέσα να κάνουν λόγω για την πιο σοβαρή σχέση που είχε ο Χάρι μέχρι στιγμής, οι δυο τους φαίνεται να περνούν όσο χρόνο μπορούν μαζί, παρά την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει.

Φωτογραφίες: Η 35χρονη ηθοποιός μένει με τον πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ