Αμυράς (Ποτάμι): Με εισήγηση Χουλιαράκη εγκρίθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά το 2014 - iefimerida.gr

Αμυράς (Ποτάμι): Με εισήγηση Χουλιαράκη εγκρίθηκαν τα μέτρα της κυβέρνησης Σαμαρά το 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια αποκάλυψη έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

Αποκάλυψε μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ότι πριν από λίγες ημέρες η επιτροπή οικονομικών της Βουλής με εισήγηση του κ.Χουλιαράκη ψηφίστηκε με την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ ο απολογισμός και ισολογισμός του 2014 την περίοδο δηλαδή που πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς.

Η συζήτηση στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής μετά από δυο χρόνια κλήθηκε να ψηφίσει τα πεπραγμένα δυο ετών πίσω και στην ουσία τα μέτρα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Γιώργος Αμυράς είπε επίσης πως ο κ. Χουλιαράκης μετά από ερώτηση άλλου βουλευτού της αντιπολίτευσης, μίλησε χρησιμοποιώντας τη φράση όπως είπε ο κ. Αμυράς για «4ο μνημόνιο». Σε ότι αφορά την εκλογή Τραμπ στην Αμερική ο ο κ. Αμυράς είπε ότι «θα έχουμε για τέσσερα χρόνια άφθονο γέλιο και εύχομαι λιγότερο κλάμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ