Ο φανερά αδυνατισμένος Μπραντ Πιτ σε εκδήλωση με την Κοτιγιάρ, μιλά για το διαζύγιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο φανερά αδυνατισμένος Μπραντ Πιτ σε εκδήλωση με την Κοτιγιάρ, μιλά για το διαζύγιο [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP- Jordan Strauss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ επέστρεψε στα φώτα της δημοσιότητας μετέχοντας σε εκδήλωση για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας "Allied" χθες στο Λος Αντζελες και επιτέλους έκανε την πρώτη δήλωση για τον χωρισμό του.

Χωρίς να έχει χάσει καθόλου την γοητεία του, ο διάσημος ηθοποιός φαινόταν ανακουφισμένος, καθώς απαλλάχθηκε από ισχυρισμούς για παιδική κακοποίηση κατά του Μπράντοξ και πλέον έχει (προσωρινά) από κοινού την κηδεμονία και των 6 παιδιών του.

Κρατώντας χαμηλό προφίλ στην εκδήλωση με την Κοτιγιαρ, το μόνο που είπε για το διαζύγιό του ήταν «Είναι πολύ γλυκό. Όλοι είναι τόσο ευγενικοί εκεί έξω. Είναι πολύ ωραίο που έχω όλη αυτή την υποστήριξη».

Ο φανερά αδυνατισμένος Μπραντ Πιτ σε εκδήλωση με την Κοτιγιάρ, μιλά για το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μεταξύ άλλων, η Γαλλίδα Μαριόν Κοτιγιάρ, ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ζεμέκι και το Μπραντ μίλησαν για την ταινία, με την συνέντευξη να μεταδίδεται live από twiiter.

«Δεν ξέρω πολλά για τον κόσμο της κατασκοπείας, τι χρειάστηκε για να βρεθείς πίσω από τις γραμμές του εχθρού και να διαμορφώσεις τους χαρακτήρες σου, συνεπώς ήταν πράγματι ενδιαφέρον", είπε ο Πιτ για την ταινία που θα προβάλλεται στις αίθουσες από τις 23 Νοεμβρίου.

Ο φανερά αδυνατισμένος Μπραντ Πιτ σε εκδήλωση με την Κοτιγιάρ, μιλά για το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα, ηθοποιός υποδύεται τον Καναδό αξιωματικό του στρατού Μαξ Βάρταν που πηγαίνει κρυφά στην Καζαμπλάνκα κατά τη διάρκεια του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Ο μυστικός πράκτορας και η Μαριάν Μποσεζούρ (Μαριόν Κοτιγιάρ), μέλος της γαλλικής αντίστασης, συναντώνται σε μια επικίνδυνη αποστολή για να δολοφονήσουν έναν πρεσβευτή γερμανό ναζί. Μια ταινία κατασκοπείας με τον έρωτα, την προδοσία και το καθήκον να κυριαρχούν.

Ο φανερά αδυνατισμένος Μπραντ Πιτ σε εκδήλωση με την Κοτιγιάρ, μιλά για το διαζύγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Daily Mai, Φωτογραφίες: ΑP-Jordan Strauss

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ διαζύγιο Αντζελίνα Τζολί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ