Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν – Η επόμενη μέρα της νέας αναβολής - iefimerida.gr

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν – Η επόμενη μέρα της νέας αναβολής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση για την αναστολή όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, φέρνει το άθλημα ένα βήμα πριν την ολοκληρωτική καταστροφή με τις συνέπειές του να μην μπορούν ακόμη να αξιολογηθούν.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία λειτουργεί υπό την εποπτεία της FIFA, αποφάσισε την αναστολή όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων, μια απόφαση που βρήκε σύμφωνη και την πολιτική ηγεσία του τόπου.

Επίσημα, η αναστολή θα κρατήσει μέχρι να βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής ενώ με τον ερχομό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην Ελλάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Κανένας αυτή την στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Ήδη έχουν χαθεί οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι οποίες είχαν οριστεί να διεξαχθούν τις ημέρες των Χριστουγέννων ενώ τώρα είναι δεδομένα πως θα χαθεί τουλάχιστον άλλη μια.

Η επ'αόριστον αναβολή είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να διαρκέσει... αιώνια και για το λόγο αυτό άπαντες εκφράζουν την αισιοδοξία πως τις επόμενες μέρες, θα ηρεμήσουν τα πνεύματα και θα βρεθεί η χρυσή τομή.

Εκτός φυσικά από την δυσλειτουργία των πρωταθλημάτων, άμεσες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις και στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου αφού εκεί ακριβώς χτυπάει διαρκώς η FIFA προκειμένου να «συνετίσει» όσους διοικούν το ποδόσφαιρο κάθε χώρας. Πάντως για την ώρα, η αναμέτρηση με τη Βοσνία θα διεξαχθεί κανονικά αφού δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για τιμωρία των Εθνικών ομάδων.

Σε όλα αυτά, πρέπει να συνυπολογιστεί και το οικονομικό κόστος αφού η Nova η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος είχε ήδη δημιουργήσει μεγάλο θέμα με την αναβολή των πρώτων δύο αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Το μόνο δεδομένο και στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν άπαντες είναι πως το ποτήρι έχει ξεχειλίσει πλέον και δεν υπάρχει επιστροφή χωρίς να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελληνικό ποδόσφαιρο αναβολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ