Ο Δήμος Καισαριανής ετοιμάζει κινητοποιήσεις ενόψει άφιξης Ομπάμα: Είναι ανεπιθύμητος - iefimerida.gr

Ο Δήμος Καισαριανής ετοιμάζει κινητοποιήσεις ενόψει άφιξης Ομπάμα: Είναι ανεπιθύμητος

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αντίθεσή του στην επίσκεψη στην Αθήνα του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάνει γνωστή ο Δήμος της Καισαριανής, που παράλληλα θα πάρει μέρος σε σχετικές εκδηλώσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καισαριανής, αναφέρει ότι: «συντάσσεται με το λαϊκό αίσθημα και τους φορείς του κινήματος που έχουν κηρύξει ανεπιθύμητο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα ο οποίος θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 15 και 16 Νοέμβρη, παραμονές του εορτασμού της 17ης Νοέμβρη, της λαϊκής εξέγερσης ενάντια στην αμερικανοκίνητη Χούντα και στο πλαίσιο των σημερινών επικίνδυνων παιχνιδιών των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και σχεδιασμών που ξεδιπλώνονται στην περιοχή.

Εξαιτίας αυτών των ανταγωνισμών συσσωρεύονται εύφλεκτο υλικό και μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η πολεμική σύγκρουση στη Συρία, το Ιράκ και τη Λιβύη».

Συνεχίζοντας ο Δήμος Καισαριανής επισημαίνει πως: «Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει τη «διαφήμιση» των γεωστρατηγικών πλεονεκτημάτων της χώρας, μετά το κάλεσμα της κυβέρνησης να έρθει το ΝΑΤΟ ως τοποτηρητής στο Αιγαίο για τις προσφυγικές ροές. Προσδοκά έτσι η κυβέρνηση ανταλλάγματα για λογαριασμό της ντόπιας πλουτοκρατίας παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι για το λαό μας και τους λαούς της γειτονιάς μας.

Ο λαός, οι μαζικοί και συνδικαλιστικοί φορείς της Αθήνας πρέπει να επαγρυπνούν για τις εξελίξεις υψώνοντας φωνή αντίστασης σε ό,τι σηματοδοτεί αυτή η επίσκεψη.

Το δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα συμμετέχει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μαζί με το λαϊκό κίνημα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα άφιξη Ελλάδα δήμος Καισαριανής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ