Η εκλογή Τραμπ κατάφερε να «τρομάξει» ακόμη και τον Στίβεν Κινγκ! - iefimerida.gr

Η εκλογή Τραμπ κατάφερε να «τρομάξει» ακόμη και τον Στίβεν Κινγκ!

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να τρομάξει ακόμα και τον διασημότερο συγγραφέα βιβλίων τρόμου, τον Στίβεν Κινγκ.

Ο 69χρονος συγγραφέας είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, δηλώνοντας ότι η υποψηφιότητα Τραμπ θα μπορούσε να εμπνεύσει άνετα μια νουβέλα τρόμου! «Η νέα μου ιστορία τρόμου: Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένας άνδρας που τον έλεγαν Ντόναλντ Τραμπ και ήταν υποψήφιος πρόεδρος. Μερικοί άνθρωποι ήθελαν να νικήσει...» είχε γράψει σε ανάρτησή του στις 21 Οκτωβρίου.

Η εκλογή Τραμπ κατάφερε να «τρομάξει» ακόμη και τον Στίβεν Κινγκ! | iefimerida.gr 0

Το σοκ της κυριαρχίας του Τραμπ ήταν τόσο μεγάλο για τον Κινγκ, ο οποίος δήλωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι θα διακόψει την διαδικτυακή του δραστηριότητα για ένα διάστημα.

«Όχι πια συστάσεις για βιβλία, όχι πια πολιτική, ούτε διασκεδαστικές φωτογραφίες σκυλιών για το άμεσο μέλλον. Κατεβάζω ρολά», έγραψε ο συγγραφέας της «Λάμψης» στο tweet του συμπληρώνοντας: «Ένα τελευταίο πράγμα πριν χαθώ για λίγο καιρό. Πρόκειται για μια πινακίδα που βλέπουμε συχνά σε καταστήματα αντικών: ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ».

Η εκλογή Τραμπ κατάφερε να «τρομάξει» ακόμη και τον Στίβεν Κινγκ! | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ