Εκτακτη συνεδρίαση στο δήμο Τρικάλων -Μεγάλο έλλειμμα στα ταμεία του δήμου - iefimerida.gr

Εκτακτη συνεδρίαση στο δήμο Τρικάλων -Μεγάλο έλλειμμα στα ταμεία του δήμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το Σώμα αποφάσισε να διενεργηθεί έκτακτος ειδικός έλεγχος στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, ώστε με πρόσθετο μέσο, να ενισχυθεί η προσπάθεια για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».

Αυτό αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωση ο Δήμος Τρικκαίων, ύστερα από την σημερινή, μεσημεριανή, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα που ανέκυψε σχετικά με το έλλειμμα στο ταμείο του Δήμου, που σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, όπως αναφέρεται, τόνισε ότι είναι σημαντικό να επανέλθει το κύρος της Αυτοδιοίκησης, του πιο κοντινού στον πολίτη θεσμού. Επεσήμανε την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, κάτι που, όπως διεφάνη, γίνεται ήδη με τις, από το νόμο, ενέργειες, στις οποίες προχώρησε άμεσα η δημοτική αρχή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, που τοποθετήθηκαν για το θέμα, τονίζοντας τη σοβαρότητα και τη σύνεση που θα πρέπει να επικρατήσουν, μέχρις ότου λάμψει η αλήθεια.

Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης, καταλήγει η επίσημη ανακοίνωση, τέθηκαν ερωτήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στην υπόθεση και τα οποία - ως προς τις λεπτομέρειές τους- θα απαντηθούν από την έρευνα που διεξάγεται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δήμος Ταμείο έλλειμμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ