Πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί της Χίλαρι και του Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί της Χίλαρι και του Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια ήρθαν οπαδοί της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ μετά την επισημοποίηση της νίκης του μεγιστάνα στις αμερικανικές εκλογές.

Και μάλιστα έξω από τον Λευκό Οίκο, στον οποίο ο Τραμπ θα βρίσκεται από τα μέσα Ιανουαρίου 2017, μετά τη θριαμβευτική επικράτησή του κόντρα στην υποψήφια των Δημοκρατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αμερικανικά Μέσα, ο καβγάς ξεκίνησε όταν δύο ομάδες υποστηρικτών της Κλίντον και του Τραμπ λογομάχησαν, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να έρθουν στα χέρια.

Αλλά και σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ σημειώθηκαν επεισόδια λίγο μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, όπως στο Οκλαντ, ενώ γενικότερα οι αντιδράσεις ήταν έντονες από μερίδα οπαδών της Χίλαρι Κλίντον.

Πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί της Χίλαρι και του Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί της Χίλαρι και του Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπαδοί του Τραμπ πανηγυρίζουν έξω από τον Λευκό Οίκο, λίγο πριν πιαστούν στα χέρια με οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον που βρίσκονταν επίσης εκεί

Πιάστηκαν στα χέρια οπαδοί της Χίλαρι και του Τραμπ έξω από τον Λευκό Οίκο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ