Οι πρώτες δηλώσεις Τραμπ: Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού - iefimerida.gr

Οι πρώτες δηλώσεις Τραμπ: Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού

Φωτογραφία: AP Photo/Julie Jacobson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ενωτική διάθεση εμφανίστηκε στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ δεσμευόμενος ότι θα είναι πρόεδρος όλων των αμερικανών πολιτών.

«Είναι η ώρα να επουλώσουμε τις πληγές του διχασμού. Είναι η ώρα να προχωρήσουμε σαν ένας ενωμένος λαός» είπε ο Τραμπ που ανέβηκε στο πόντιουμ εμφανώς συγκινημένος.

«Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς και αυτούς που επέλεξαν να μην με ψηφίσουν» είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Σας τείνω χείρα φιλίας και σας καλώ να εργαστούμε μαζί για το καλό αυτής της χώρας»

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε η Χίλαρι Κλίντον «η οποία μας συνεχάρη όλους μας για τη νίκη μας και τη συνεχάρην και εγώ και την οικογένειά της για μια πολύ δύσκολη μάχη που έδωσε». Μάλιστα για την συνυποψήφιά του είπε πως «η Χίλαρι εργάστηκε για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και της οφείλουμε πολλά για την υπηρεσία της στα δημόσια αξιώματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ομιλία ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ