Πανηγυρίζει η Λεπέν: Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Πανηγυρίζει η Λεπέν: Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαγρύπνησε και η Ευρώπη περιμένοντας τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

Η πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν έσπευσε να στείλει πρώτη τα συγχαρητήριά της στον Ντόναλντ Τραμπ.
«Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τους Αμερικανούς πολίτες», έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου.

Την ίδια ώρα αμηχανία επικρατεί στο Βερολίνο με τη διαφαινόμενη νίκη ΤραμπΗ γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μιλώντας στο κρατικό δίκτυο ARD χαρακτήρισε «δυνατό σοκ» τη διαφαινόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ. «Κι εμείς οι Ευρωπαίοι γνωρίζουμε φυσικά ως εταίροι στο ΝΑΤΟ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα ρωτήσει τι προσφέρουμε στη συμμαχία», δήλωσε η Χριστιανοδημοκράτισσα πολιτικός.

Ο Φάρατζ πανηγυρίζει για τον Τραμπ και θέλει να εργαστεί γι αυτόν
Σε tweet του, ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η διαφαινόμενη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ θα είναι μεγαλύτερη από το Brexit. Μάλιστα ο πρώην αρχηγός του αντιευρωπαϊκού UKIP στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε πως με τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές του 2016, είναι πρόθυμος να δεχθεί μια θέση εργασίας από τον νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευρώπη ΗΠΑ Εκλογές εκλογές ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ