Κυβέρνηση: Καίγεται για την αξιολόγηση -Αγωνία για τη φθορά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις - iefimerida.gr

Κυβέρνηση: Καίγεται για την αξιολόγηση -Αγωνία για τη φθορά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Μόνιμο άγχος αποτελεί για τον πρωθυπουργό το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με βασικό αντικείμενο τα εργασιακά, προκειμένου η Αθήνα να μπορέσει στην αμέσως επόμενη φάση να πάρει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και να δει συγκεκριμενοποίηση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων.

Τα παραπάνω απασχόλησαν και τη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία κατά πληροφορίες ο κ. Τσίπρας όταν πήρε το λόγο επανέλαβε την ανάγκη οι διαπραγματεύσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο iefimerida, με δεδομένο ότι υπάρχει το ορόσημο που είναι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου,«θα πρέπει μέχρι τις 28'Νοεμβρίου να έχουμε φτάσει σε staff level agreement».

Δείχνουν ΝΔ για 4ο μνημόνιο
Σε μια προσπάθεια δε το Μαξίμου να βγει μπροστά επικοινωνιακά, πετάει το μπαλάκι στη Νέα Δημοκρατία, αναφορικά με τα εφιαλτικά σενάρια για τέταρτο Μνημόνιο.

Προσάπτοντας στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη την κατηγορία ότι βασική επιδίωξή του είναι «να εφαρμόσει σκληρό πρόγραμμα λιτότητας και περικοπών, το τέταρτο μνημόνιο, το οποίο ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία να εξαγγέλλει».

Αγωνιούν για την κυβερνητική φθορά
Κατά τα λοιπά η αγωνία για την κυβερνητική φθορά -έτσι όπως αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις- χτυπάει «κόκκινο».
Και παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση-δημοσίως- διαμηνύει πως «οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τις δημοσκοπήσεις», πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι λίγα εκείνα τα κυβερνητικά στελέχη που αναμένουν κάθε φορά τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων με κομμένη την ανάσα.Κι αυτό, γιατί θεωρούν ότι στην παρούσα συγκυρία δεν είναι καθόλου εύκολο να βγουν μπροστά και να υπάρξει συσπείρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυβέρνηση μνημόνιο δημοσκοπήσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ