Νίνο: Δεν έχω δώσει δικαίωμα, είναι αστείο να λένε ότι παίρνω ουσίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίνο: Δεν έχω δώσει δικαίωμα, είναι αστείο να λένε ότι παίρνω ουσίες [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό» παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίνο.

Ο Nίνο βρέθηκε στην εκπομπή με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Ο άντρας σου». Τη συνέντευξη παραχώρησε ο τραγουδιστής στη Σάσα Σταμάτη, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι στιγμές που δεν αισθάνθηκε και τόσο άνετα.

«Πριν έρθω εδώ πέρα μου λένε: ''Θα πας στον Νίνο! Καλό κουράγιο! Πώς θα είναι, μπορεί να είναι φτιαγμένος, αυτό», είπε η Σάσα Σταμάτη στα πρώτα λεπτά της συνάντησης τους, στον οποίοδεν άρεσε καθόλου. «Μία χαρά δεν είμαι; Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι κάποιος που βγαίνει στην τηλεόραση, μπαίνει σε ένα εικονικό κουτάκι και γίνεται κάπως», έσπευσε να σχολιάσει ο τραγουδιστής.

«Ναι αλλά έχεις μία οικογένεια και δεν είναι ωραίο να λένε για έναν άνθρωπο ότι παίρνεις ουσίες», σημείωσε η παρουσιάστρια, με τον Νίνο να απαντά: «Αυτό είναι αστείο! Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα.

Ακόμη εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο φοράει συνέχεια γυαλιά ηλίου:«Γιατί δεν βλέπω (τα φοράω). Είναι μυωπίας. Έχωυπερμετρωπικό αστιγματισμό και φωτοφοβία. Δηλαδή μπορεί να πέσω κάτω!», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Πηγή βίντεο: Gossiptv.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nino συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ