Ο Τίτος Κομνηνός νέος πρόεδρος στα ΕΛ.ΠΕ - iefimerida.gr

Ο Τίτος Κομνηνός νέος πρόεδρος στα ΕΛ.ΠΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη θέση του προέδρου στο Δ.Σ. των Ελληνικών Πετρελαίων κατέλαβε ο κ. Τίτος Κομνηνός, στη θέση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση που κατείχε τη θέση έως τις 11 Νοεμβρίου, όταν και ορκίστηκε στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο Χρήστος Κομνηνός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1943. Είναι Χημικός Μηχανικός – Απόφοιτος του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης (Ι.Τ.U.). Το 1972 προσελήφθη στην Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως και μέχρι το 1987 κατείχε διάφορες θέσεις στην Εταιρεία. Από το 1987 μέχρι το 1990 διετέλεσε ∆ιευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας 'Coca- Cola Bottlers Ireland' (θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Εμφιαλώσεως). Το 1990 επέστρεψε στην Ελλάδα και το 1995 ανέλαβε καθήκοντα ∆ιευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Εταιρείας Εμφιαλώσεως, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2000.

Από το 2000 μέχρι το 2004 διετέλεσε Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύμβουλος της 'ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Ε.' Μετά την εξαγορά της 'ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Ε.' από την 'PHILIP MORRIS S.A.' συμμετείχε ως εθελοντής στην Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων 'ΑΘΗΝΑ 2004' ως Επικεφαλής της οργάνωσης των Τελετών Έναρξης και Λήξης της 28ης Ολυμπιάδος. Από το 2005 μέχρι τον Ιανουάριο 2010 κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου των Εταιρειών SHELMAN Α.Ε. και ΕΛΜΑΡ Α.Ε. Είναι μέλος ∆ιοικητικού Συμβουλίου της ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. Μιλάει την Αγγλική, Γαλλική, Ιταλική και Τουρκική γλώσσα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ