Τεστ ενόψει Βοσνίας για την Εθνική – Οι δοκιμές του Σκίμπε - iefimerida.gr

Τεστ ενόψει Βοσνίας για την Εθνική – Οι δοκιμές του Σκίμπε

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 4η αγωνιστική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα φέρει την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμέτωπη με την Βοσνία την Κυριακή όμως την Τετάρτη, το συγκρότημα του Μίχαελ Σκίμπε θα κάνει πρόβα τζενεράλε με την Λευκορωσία.

Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου απέναντι στη Λευκορωσία, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ πριν την σπουδαία μάχη με τη Βοσνία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μίχαελ Σκίμπε, ήλπιζε μετά τη νίκη επί της Εσθονίας να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά στη μύτη και του Στέφανου Καπίνο στον οπίσθιο μηριαίο θα στερήσει από τον Γερμανό τεχνικό δύο βασικά μέλη των αποστολών τα τελευταία χρόνια.

Στη θέση του Μανωλά επιστρέφει ο Τζαβέλλας ενώ αντί του Καπίνο, κλήθηκε ο Ηλίας Κυριακίδης του Παναιτωλικού.

Οσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Σκίμπε θα επαναφέρει στο πλευρό του Μανιάτη τον Σάμαρη, ο οποίος είχε λείψει από το παιχνίδι με την Εσθονία ενώ στην άμυνα η μοναδική αλλαγή θα είναι η παρουσία του Τζαβέλλα αντί του τραυματία Μανωλά.

Καρέλης, Μάνταλος και Φορτούνης αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους πίσω από τον Κώστα Μητρογλου, με τον Σκίμπε να διατηρεί το 4-2-3-1, το οποίο φάνηκε να αποδίδει καλύτερα στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται πάντως να δοκιμαστεί αντί του Φορτούνη άλλος ποδοσφαιριστής, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση του άσου του Ολυμπιακού, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Ηλίας Κυριακίδης (Παναιτωλικός), Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ)
Αμυντικοί: Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λειψία), Βασίλης Τοροσίδης, Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ)
Μέσοι: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι), Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ), Θανάσης Πέτσος (Βέρντερ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Γιάννης Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ)
Επιθετικοί: Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη), Νίκος Καρέλης (Γκενκ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα Ποδόσφαιρο Μουντιάλ 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ