To Οpel Meriva γίνεται Crossland X [βίντεο] - iefimerida.gr

To Οpel Meriva γίνεται Crossland X [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Opel ανακοίνωσε πως το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το μικρό της πολυμορφικό, το Meriva, θα είναι ένα CUV, ένα crossover δηλαδή, το οποίο θα ονομάζεται Crossland X.

Μετά το Mokka X θα είναι το δεύτερο μοντέλο της μάρκας με το γράμμα Χ στην επωνυμία του, ενώ στοχεύει στο κοινό στο οποίο το Meriva δεν είχε καμία απήχηση, δηλαδή το νεανικό. Προκειμένου να το πετύχει αυτό θα είναι ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει περισσότερο με τα δεδομένα της εποχής, όντας πιο μοντέρνο, και σαφώς πιο «περιπετειώδες» όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε απόδοση.

To Οpel Meriva γίνεται Crossland X [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, το κοινό σήμερα χρειάζεται ένα πολυσυλλεκτικό όχημα, ένα τύπου SUV αμάξωμα, με μεγάλους χώρους, και δυνατότητες να ανταποκρίνεται το ίδιο καλά τόσο στην κίνηση της πόλης όσο και στα μεγάλα ταξίδια εντός και εκτός ασφάλτου.
Χαρακτηριστικό είναι πως από το 2010 οι πωλήσεις των SUV και των CUV έχουν πενταπλασιαστεί, κάτι που υποχρεώνει όλες τις εταιρίες να ρίξουν το βάρος τους σε αυτού του τύπου τα οχήματα.

Το Crossland X σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2017 και κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ