Μετά τις εντυπώσεις επανεκκίνησης, στην κυβέρνηση ψάχνουν επικοινωνιακά σωσίβια - iefimerida.gr

Μετά τις εντυπώσεις επανεκκίνησης, στην κυβέρνηση ψάχνουν επικοινωνιακά σωσίβια

Σε βαθιά νερά ρίχνονται από σήμερα υπουργοί και πρωθυπουργικό επιτελείο και μετά τις τυμπανοκρουσίες των τελετών παράδοσης-παραλαβής επιστρέφουν στους ρυθμούς της σκληρής καθημερινότητας.

Από το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρούν φυγή προς τα μπρος σε όλα τα επίπεδα, με δεδομένο ότι τα μέτωπα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι πολλά, με προτεραιότητα το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης αλλά και τη ρύθμιση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Επομένως, μετά την επικοινωνιακή ανάσα του ανασχηματισμού στο κυβερνητικό στρατόπεδο καλούνται να διαχειριστούν μία σειρά από σοβαρά ζητήματα, σε μια προσπάθεια να ανακοπεί και η μεγάλη φθορά που καταγράφει η κυβέρνηση στις δημοσκοπήσεις.

«Πρωινός καφές» κάθε μέρα

Με φόντο τα παραπάνω, δεν είναι τυχαίο ότι και συνεδριάζει σε καθημερινή βάση ο «πρωινός καφές» υπό τον Πρωθυπουργό. Παρουσία των υπουργών Επικρατείας κκ Τζανακόπουλου, Φλαμπουράρη, Βερναρδάκη, του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και της υπουργούς Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγας Γεροβασίλη. Κίνηση η οποία μεταφράζεται ως απόπειρα να χαράσσουν κοινή γραμμή και να αποφεύγονται αυτογκόλ και φάλτσα.

Επιστρέφει το briefing-μπαράζ αλλαγών στο επικοινωνιακό επιτελείο

Επίσημη πρώτη όμως και για τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος στις 12.30 θα βρεθεί ενώπιον των πολιτικών συντακτών και θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Τέλος, στις αλλαγές των τελευταίων ημερών ξεχωρίζει η επιστροφή του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου στη νευραλγική θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού. Ο κ. Μιχόπουλος είναι έμπιστος συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα. Πηγές κοντά του, τον χαρακτηρίζουν «υπόγεια δύναμη» και για άλλη μια φορά θα έχει ενεργό ρόλο στην επικοινωνία της κυβερνητικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ