Νεκρός 30χρονος ψαροντουφεκάς στον Μαραθώνα - iefimerida.gr

Νεκρός 30χρονος ψαροντουφεκάς στον Μαραθώνα

Φωτογραφία: pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 30χρονος αλλοδαπός ψαροντουφεκάς έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά στον Μαραθώνα Αττικής.

Τις βραδυνές ώρες της Κυριακής το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης ενημέρωσε το λιμενικό της Ραφήνας, για περιστατικό 30χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή Σχοινιά Μαραθώνα Αττικής.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές δια θαλάσσης με δύο σκάφη και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του λιμενικού αλλά και δια ξηράς με περιπολικό όχημα του λιμενικού σώματος αλλά και με το Α/Κ σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ” Ν.Π. 6183.

Παράλληλα στις έρευνες συμμετείχαν στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και εθελοντές δύτες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ), ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Ο 30χρονος ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε βάθος δεκαπέντε μέτρων ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δύτης ψαράς Μαραθώνας νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ