Ο νέος Κνουτ: Το πιο γλυκό πολικό αρκουδάκι [βίντεο- εικόνες] - iefimerida.gr

Ο νέος Κνουτ: Το πιο γλυκό πολικό αρκουδάκι [βίντεο- εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν θα μεγαλώσει θα γίνει ένα αιμοβόρο αρπακτικό, ωστόσο προς το παρόν ο Σίκου είναι απλώς ένα γλυκύτατο πολικό αρκουδάκι, ήρεμο και χαδιάρικο σαν κουτάβι.

Ο Σίκου, το όνομα του οποίου σημαίνει «θαλάσσιος πάγος» στα Γροιλανδικά, ζει σε ένα ζωολογικό πάρκο της Δανίας, και απολαμβάνει τις φροντίδες των ανθρώπων που εργάζονται εκεί, καθώς η μητέρα του δεν είχε αρκετό γάλα για να το θρέψει και το εγκατέλειψε.

Το αρκουδάκι είναι μόλις ενός μηνός, αλλά έχει ήδη γίνει διάσημο, με χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ να έχουν παρακολουθήσει το βίντεο με τα καμώματά του. Μάλιστα, ήδη πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Κνουτ, ο οποίος ζούσε στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου και η μητέρα του τον είχε επίσης εγκαταλείψει.

Ο Κνουτ πέθανε τον περασμένο Μάρτιο, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων επισκεπτών του ζωολογικού κήπου, όταν πνίγηκε στη λίμνη που βρισκόταν στο κλουβί του, επειδή έπασχε από εγκεφαλίτιδα.









Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ