Χίλαρι Κλίντον και Φρανσουά Ολάντ είναι μακρινοί συγγενείς; - iefimerida.gr

Χίλαρι Κλίντον και Φρανσουά Ολάντ είναι μακρινοί συγγενείς;

Φωτογραφία: Commons.wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ίδιο... αίμα φέρεται να μοιράζονται Χίλαρι Κλίντον και Φρανσουά Ολάντ, αφού σύμφωνα με το βιβλίο του Jean-Louis Beaucarnot, που ασχολείται με τα γενεαλογικά δέντρα, οι δυο τους είναι μακρινοί συγγενείς.

Σύμφωνα με τον Beaucarnot, το μεσαίο όνομα της Κλίντον είναι Ρόνταμ και κατάγεται από την πλευρά της μητέρας της από οικογένειες από τη γαλλόφωνη επαρχία του Καναδά, το Κεμπέκ.

Πιο συγκεκριμένα, 23 γενιές πίσω, η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρείται συγγενής του Βασιλιά Λουδοβίκου X le Hutin. Από την άλλη πλευρά, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, είναι μακρινός συγγενής με τον διάδοχο και αδερφό του Λουδοβίκου, Φίλιππο V.

Εκτός όμως από τους βασιλιάδες, η Κλίντον μοιράζεται επίσης γονίδια με την Μαντόνα, την Σελίν Ντιόν και την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Beaucarnot.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ