Το «καρφί» του Δρίτσα: Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια - iefimerida.gr

Το «καρφί» του Δρίτσα: Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια», δήλωσε σήμερα ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας από το βήμα της τελετής παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου, εκφράζοντας έτσι την οργή και το παράπονό του.

«Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια, αν και ήξερα ότι θα ερχόταν η τελευταία στιγμή. Κανείς δεν είναι αιώνιος. Αντιμετώπισα κρίσιμα ζητήματα, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και καμία δημοσιότητα. Ο μεγάλος μου εχθρός είναι ο χρόνος που έχει μόνο ένα 24ωρο τη μέρα και ο μεγαλύτερος σύμμαχος εσείς οι συνεργάτες μου. Το να υπηρετείς το υπoυργείο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία προσωπική ζωή, ελεύθερο χρόνο, κομματική δράση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Δρίτσας, ενώ απευθυνόμενος στον νέο υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό τόνισε ότι «αυτό το υπουργείο πρέπει να το παντρευτείτε με ένα άτυπο σύμφωνο συμβίωσης».

Από την πλευρά του, ο κ. Σαντορινιός δήλωσε τα παρακάτω: «Πού να το φανταστώ όταν γινόμουν Ολυμπιακός, ότι θα γινόμουν υπουργός σε ένα υπουργείο που έχει τη βάση του στον Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι μια ιδέα μέσα στους αιώνες. Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία, και από λάθη δικά μας και από επιλογές που εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα. Υπάρχει διαφυγή; Με κατηγορηματικό τρόπο, χωρίς να κατέχω την μοναδική αλήθεια, πιστεύω στο DNA του λαού μας, υπάρχουν ισχυρά κοιτάσματα και αποθέματα που μπορούν να βγάλουν την πατρίδα από αυτή την δίνη. Χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ