Αχτσιόγλου: Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας - iefimerida.gr

Αχτσιόγλου: Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο στοίχημα είναι η επιβολή της νομιμότητας στην αγορά εργασίας, υπογράμμισε η νέα υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής.

Επίσης, ανέφερε ότι το ασφαλιστικό έκλεισε από την πρώτη αξιολόγηση.

Η κυρία Αχτσιόγλου έδωσε ιδιαίτερο βάρος στη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα, χαρακτηρίζοντάς την σκληρή.

Παράλληλα προανήγγειλε «ενίσχυση του ρόλου των ελεγκτικών μηχανισμών για να επιβάλει τη νομιμότητα στην αγορά εργασίας», ενώ αναφέρθηκε και στους υφυπουργούς και αναπληρωτές υπουργούς εξαίροντας το έργο τους.

Η νέα υπουργός Εργασίας εκτίμησε ότι η ανεργία θα απομειώνεται αργά και σταθερά. «Το υπουργείο Εργασίας είναι ένα υπουργείο για έργα, όχι για λόγια. Η κρισιμότητα των στιγμών και η δυσκολία των μαχών δεν μας επιτρέπουν να είναι ο ένας πάνω από τον άλλο, αλλά ο καθένας πάνω από τον εαυτό του», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ