Θα λειτουργήσει τελικά το ξενοδοχείο Μακεδονία και το 2012 - iefimerida.gr

Θα λειτουργήσει τελικά το ξενοδοχείο Μακεδονία και το 2012

Μακεδονία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παράταση της λειτουργίας του ξενοδοχείου Μακεδονία σε συνεργασία με τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012 αποφάσισε χθες το ΔΣ του ΙΚΑ, το οποίο παράλληλα αναζητά νέο μισθωτή για με διεθνή διαγωνισμό.

Ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη που διαχειρίζονταν το ακίνητο από το 1994 είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει στα τέλη του 2011 και η τύχη του Μακεδονία βρίσκονταν πια στα χέρια της διοίκησης του ΙΚΑ στο οποίο ανήκει το ακίνητο. Ωστόσο χθες το ΙΚΑ αποφάσισε προκειμένου να μην μείνει κλειστό το ξενοδοχείο να παρατείνει την μίσθωση του ακινήτου από τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη για άλλους 9 μήνες. Συγκεκριμένα το ΔΣ του ΙΚΑ αποφάσισε να μειώσει κατά 30% το κόστος του μισθώματος και να διαγράψει τα πρόστιμα που είχε επιβάλει στην μισθώτρια εταιρεία, ενώ παράλληλα με βάση τη νέα 9μηνη σύμβαση, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη θα πρέπει να δώσει μια τραπεζική εγγυητική επιστολή στο Ίδρυμα, αλλά και να δεσμευτεί στη διατήρηση του 95% των μόνιμων θέσεων εργασίας που είχε το ξενοδοχείο την 1/11/2011.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι η αναζήτηση νέου μισθωτή με διεθνή διαγωνισμό, ενώ θυμίζουμε ότι η iefiemrida είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από Τούρκους επενδυτές για το ιστορικό ξενοδοχείο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ