Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο: Δεν μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα, με ενοχλεί - iefimerida.gr

Φαίη Σκορδά για το διαζύγιο: Δεν μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα, με ενοχλεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε τελικά στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, έχοντας στο πλευρό της την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Εμφανώς συγκινημένη η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα πολλά μηνύματα που δέχεται από τηλεθεατές της στην εκπομπή.

«Να είναι τα παιδιά μας καλά, θα μας ενώνουν για μια ζωή, δεν είναι κάτι εύκολο», είπε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στο διαζύγιο.

«Σας ευχαριστώ για τα ενδιαφέρον σας, μακάρι να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή να σας κρατούσα κι εγώ το χέρι», είπε απευθυνόμενη στους τηλεθεατές.

«Η ζωή τα φέρνει έτσι. Να είμαστε καλά για τα παιδιά μας», σημείωσε.

Η Φαίη Σκορδά είπε ότι είναι μια απόφαση ζωής που πήραν από κοινού με τον Γιώργο Λιάγκα και είπε ότι δεν είναι κάτι το χθεσινό.

«Προτεραιότητα είναι τα παιδιά και προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική. Δε μπορώ να το συζητάω κάθε μέρα, με ενοχλεί», ανέφερε η παρουσιάστρια.
Νωρίτερα υπήρξε μια στιγμή έντασης και αμηχανίας...

«Τι με κοιτάτε;», είπε η Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες της. «Ε, σε κοιτάμε…», απάντησε η Σάσα Σταμάτη. «Για βγες ξανά λίγο, Ελεάννα. Με κοιτάτε, με κοιτάτε… Είστε λίγο μουδιασμένοι σήμερα», συνέχισε η Φαίη.

«Να παίξουμε θέατρο δεν μπορούμε πάντως. Τι να κάνουμε, τους ευτυχισμένους;», ρώτησε η Σάσα Σταμάτη για να πάρει απάντηση: «Τι, είσαι δυστυχισμένη; Τίποτα... Θέλω να πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαίη Σκόρδα διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ