Ερχεται αφρικανική σκόνη στην Κρήτη -Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου - iefimerida.gr

Ερχεται αφρικανική σκόνη στην Κρήτη -Η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς Κελσίου

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκόνη από την Αφρική θα σκεπάσει τον ουρανό της Κρήτης, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει από την Δευτέρα στο νησί.

«Η αλλαγή στο σκηνικό του καιρού που αναμένεται από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου δεν θα είναι και τόσο ευχάριστη, μιας και τα κύρια χαρακτηριστικά της θα είναι η ενίσχυση των Νοτίων ανέμων, η αύξηση της θερμοκρασίας καθώς και η μεταφορά σκόνης από την Αφρική» σύμφωνα με την πρόγνωση του Μετεωρολόγου, Μανώλη Λέκκα, όπως σημειώνει το zarpanews.gr.

Η ενίσχυση των νοτίων ανέμων αναμένεται ότι θα ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας, επηρεάζοντας ιδιαίτερα βόρειες περιοχές της Κρήτης.

Η θερμοκρασία αναμένεται ότι θα σημειώσει τις υψηλότερες τιμές την Τρίτη, όπου στα βόρεια του νησιού οι μέγιστες τιμές πιθανά θα ξεπεράσουν και τους 30⁰C κατά τόπους. Η μεταφορά σκόνης αναμένεται να ξεκινήσει από την Δευτέρα με τις μέγιστες συγκεντρώσεις να σημειώνονται την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη σκόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ