«Σταμάτησα να τρώω πρωινό και ορίστε τι μου συνέβη» - iefimerida.gr

«Σταμάτησα να τρώω πρωινό και ορίστε τι μου συνέβη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ετυμολογικά breakfast (break the fast) σημαίνει «διακόπτω τη νηστεία». Έτσι, λοιπόν, το πρωινό είναι το γεύμα που δίνει στο σώμα την απαραίτητη ενέργεια για να λειτουργήσει μετά την απουσία τροφών (νηστεία της νύχτας) κατά τη διάρκεια του ύπνου. «Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος».

Δεν είναι τυχαίο που η ελληνική παράδοση θέλει το πρωινό το βασικό γεύμα της ημέρας. Όσο περνούν τα χρόνια και οι ρυθμοί της καθημερινότητας αυξάνονται, τόσο απαξιώνεται η αξία του πρωινού στη ζωή μας. Αν δε, υπάρχει κάποια καθημερινή υποχρέωση που δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια το πρωί, τότε το πρωινό γεύμα παραλείπεται.

Διαβάστε την εμπειρία της Σούζαν και τι συνέβη στον οργανισμό της από την τεράστια διατροφική αλλαγή που έκανε στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρωινό εμπειρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ