Super League: «Λύτρωσε» τον Παναιτωλικό ο Μαρκόφσκι - iefimerida.gr

Super League: «Λύτρωσε» τον Παναιτωλικό ο Μαρκόφσκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο έλειψε να την πάθει και με τη Λάρισα όπως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναιτωλικός...

Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη έδειξε ότι έμαθε από λάθη της και τελικά επικράτησε της ΑΕΛ (2-1), με γκολ του Μαρκόβσκι στο 85' που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει τη λύση.

Οι Αγρινιώτες στάθηκαν τυχεροί και προηγήθηκαν στο 41' με γκολ του Ουάρντα, ωστόσο επί της ουσίας ο Γιοβάνοβιτς ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 54' η ΑΕΛ που ήταν καλύτερη επιθετικά στο β' μέρος με την είσοδο του Μαρουκάκη, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Ναζλίδη, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του συμπαίκτη του.

Και εκεί που η ΑΕΛ ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ο Παναιτωλικός σημάδευε τα δοκάρια, οι γηπεδούχοι είχαν τη λύση, όταν ο Μαρκόβσκι με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Κλέσιο στο 85' έκανε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια τα οποία σημειώθηκαν πριν από κάθε γκολ, στο 39' με τον Ουάρντα και στο 71' με τον Τομανέ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Παναιτωλικός Λάρισα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ