Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης -Αστυνομικά πυρά και καταδίωξη - iefimerida.gr

Αναστάτωση στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης -Αστυνομικά πυρά και καταδίωξη

Φωτογραφία αρχείου: AP/ Emrah Gurel
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικράτησε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν οι επιβαίνοντες σε μηχανή δεν σταμάτησαν σε έλεγχο της αστυνομίας.

Οι τουρκικές αρχές απαγόρευσαν για κάποια ώρα την είσοδο και έξοδο οχημάτων στο αεροδρόμιο, καθώς έπεσαν αστυνομικά πυρά κατά την καταδίωξη που ακολούθησε. Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στη μοτοσυκλέτα τραυματίστηκε και έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη μετά από καταδίωξη, σύμφωνα με το CNN Turk.

Κατά το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού ή πολίτη. Η είδηση ότι ακούγονται πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο αρχικά ξύπνησε πολύ άσχημες μνήμες, καθώς στο αεροδρόμιο Ατατούρκ είχαν χάσει τη ζωή τους 41 άτομα τον Ιούνιο, όταν έγινε τρομοκρατική επίθεση με όπλα και εκρηκτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ