Καλλιάνος: Ψάχνω για δουλειά, θέλω να επιστρέψω στα δελτία καιρού - iefimerida.gr

Καλλιάνος: Ψάχνω για δουλειά, θέλω να επιστρέψω στα δελτία καιρού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Του αρέσει να τραγουδάει, θέλει τη γυναίκα «διάολο» και όχι «πρόβατο», ενώ, αν συναντήσει κάπου τον Βασίλη Λεβέντη, θα κάνει το πρώτο βήμα να ξαναμιλήσουν. Ο λόγος για τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος μίλησε στη Σάσα Σταμάτη.

Ο ίδιος λέει, μιλώντας στην δημοσιογράφο ότι έχει να δει τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων από την αποχώρησή του από το κόμμα. Ωστόσο δηλώνει ότι αν συναντήσει κάπου τον Βασίλη Λεβέντη θα κάνει το πρώτο βήμα για να τον συναντήσει. «Εγώ του το ’χω πει και του ιδίου ότι η αναγνωρισιμότητά μου σε πολιτικό επίπεδο οφείλεται σε εκείνον. Αυτός με έβγαλε μπροστά, με έκανε εκπρόσωπο Τύπου και είδε κάποια πράγματα σε μένα. Σαφέστατα ένα μεγάλο κομμάτι -πέρα απ’ τον καιρό και τη Ν.Δ. τώρα- της πολιτικής αναγνωρισιμότητάς μου οφείλεται στον ίδιο τον πρόεδρο και θα κάνω το βήμα να του μιλήσω», τονίζει χαρακτηριστικά.

Καλλιάνος: Ψάχνω για δουλειά, θέλω να επιστρέψω στα δελτία καιρού | iefimerida.gr 0

Ο κ. Καλλιάνος αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη αποκαλύπτοντας ότι είχαν μια πολύ καλή και ουσιαστική κουβέντα που κράτησε ώρα. «Του εξήγησα ότι πραγματικά θέλω να βοηθήσω τη Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Το άνοιγμα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κεντρώο χώρο εμένα πολιτικά με ερέθισε και για αυτό επιθυμώ να προσχωρήσω στη Ν.Δ. Τώρα, το πού θα πολιτευτώ είναι κάτι που θα το κρίνει ο πρόεδρος. Ξέρει πού μπορώ να βοηθήσω, σε τι είμαι ικανός και ποιοι άνθρωποι με ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια που λέω τον καιρό. Οταν έρθει η ώρα, θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο και θα καταλήξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποκάλυψε ακόμη ότι επιθυμεί να γυρίσει στην παρουσίαση του δελτίου καιρού και ότι ψάχνει για δουλειά. «Ο καιρός ρέει μέσα στο αίμα μου. Ημουν μετεωρολόγος στην ΕΡΤ και πέρσι ήμουν στο Attica. Επειδή με ενδιαφέρει να συνεχίσω την πορεία μου ως προγνώστη και παρουσιαστή καιρού, προσπαθώ να δω τι θα αποφασίσει το ΣτΕ με τα κανάλια, για να μπω σε μια διαδικασία να συζητήσω. Προφανώς και ψάχνω για δουλειά. Εχω συνηθίσει να δουλεύω και ποτέ δεν θέλω να αφήσω το επάγγελμά μου. Το ότι θα πολιτευτώ με τη Νέα Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι θα περιμένω τις επόμενες εκλογές. Πρώτα από όλα να είμαστε δίπλα στους πολίτες, αλλά, από την άλλη, θέλω να εξασκήσω το επάγγελμα που σπούδασα», ανέφερε.

Μεταξύ άλλων και απαντώντας και σε ερωτήσεις πέρα από τα πολιτικά περιέγραψε και το πώς φαντάζεται την ιδανική γυναίκα. Και λίγο πολύ είπε ότι θέλει... να μοιάζει στη μητέρα του! «Μου αρέσουν περισσότερο οι μελαχρινές. Επίσης, δεν μου αρέσει και δεν με κρατάει η γυναίκα «πρόβατο». Θέλω να είναι «διάολος», δηλαδή γυναίκα η οποία να δουλεύει, να ασχολείται με κάτι, να έχει άποψη, να είναι σκληροπυρηνικός χαρακτήρας, να μπορεί να με κρατάει στην τσίτα, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα βαρεθώ μέσα σε 10 μέρες το πολύ. Αρα, θέλω άνθρωπο που να έχει στόχους, όπως η μάνα μου, η οποία παρ’ όλο που είναι 62 ετών δεν κάθεται ποτέ», είπε ο κ. Καλλιάνος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Καλλιάνος Σάσα Σταμάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ