Οργίστηκε η Χρυσοβελώνη για την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση -Δεν ευχαρίστησε τον Καμμένο - iefimerida.gr

Οργίστηκε η Χρυσοβελώνη για την απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση -Δεν ευχαρίστησε τον Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία είσοδο και μία έξοδο μετράει η Μαγνησία στη νέα κυβέρνηση που προέκυψε από τον ανασχηματισμό. Συγκεκριμένα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου ανέλαβε υφυπουργός Οικονομικών στη θέση του Τρύφωνα Αλεξιάδη, ενώ εκτός κυβέρνησης έμεινε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσωβελώνη τη θέση της οποίας ανέλαβε ο Νικόλαος Μαυραγάννης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Μαρίνα Χρυσοβελώνη οργίστηκε επειδή εκλήθη να εγκαταλείψει τη θέση της στην κυβέρνηση, παρά το γεγονός ότι 4 επιπλέον στελέχη των ΑΝΕΛ τοποθετήθηκαν στο κυβερνητικό σχήμα με τον ανασχηματισμό.

Σε δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της καθώς και τους συνεργάτες της στο υπουργείο Μεταφορών, αλλά δεν ευχαρίστησε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Μετά την αποχώρησή μου από τη θέση της υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τον υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη για την άψογη ….
συνεργασία που είχαμε, το Γενικό Γραμματέα κ. Γιώργο Δέδε για την επίσης εξαιρετική συνεργασία, όλους τους υπαλλήλους του ανωτέρω υπουργείου καθώς και όλους τους συνεργάτες του γραφείου μου στο υπουργείο», επισημαίνει σε δήλωσή της η Μαρίνα Χρυσοβελώνη μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση.

«Προσπάθησα να τιμήσω στο έπακρο τη θέση που μου δόθηκε και να ανταποκριθώ στα δύσκολα καθήκοντα, καταθέτοντας καρδιά, ψυχή και έργο», συμπλήρωσε η πρώην υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και πρόσθεσε:
«Πρωταρχικό μου καθήκον παραμένει το όφελος των πολιτών της Μαγνησίας και γενικότερα της Θεσσαλίας, δηλώνοντάς τους πως η αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Θεσσαλία και τους πολίτες της.
Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση του κόσμου άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, είναι η κινητήρια δύναμη που με ωθεί να συνεχίσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μου.
Παραμένω ενεργό και δραστήριο μέλος της πολιτικής ζωής με το θάρρος της γνώμης, της γνώσης και της εμπειρίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οργίστηκε Χρυσοβελώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ