Λεβέντης για ανασχηματισμό: Σε μια βδομάδα θα είμαστε πάλι στα ίδια - iefimerida.gr

Λεβέντης για ανασχηματισμό: Σε μια βδομάδα θα είμαστε πάλι στα ίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ο Ιησούς Χριστός να κατέβει, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα με τον ανασχηματισμό, σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λίγες ώρες μετά από την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά την επίσκεψή του στην περιφέρεια Κρήτης, ο κ. Λεβέντης επεσήμανε ότι «ενώ σχηματίσθηκε μια καινούργια κυβέρνηση και θα έπρεπε να υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία, αυτή την αισιοδοξία δεν την βλέπω και φοβάμαι πως σε μια βδομάδα θα είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τους χαρακτήρισε «μοιραίους», εκτιμώντας ότι «με τους εγωισμούς τους και την αλαζονεία τους οδηγούν τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή».

Παράλληλα, επανέλαβε την εκτίμησή του για διεξαγωγή εκλογών έως την άνοιξη του 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Λεβέντης ανασχηματισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ