Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» - iefimerida.gr

Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν το μεγάλο φαβορί για να οριστεί διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και τελικά αυτό επιβεβαιώθηκε, στον πρώτο ορισμό της νέας ΚΕΔ.

Ο διεθνής διαιτητής θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στην Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως ορίστηκε από τη νέα ΚΕΔ.

Εκτός λίστας στα παιχνίδια της υπόλοιπης αγωνιστικής, έμειναν τα ονόματα που αναμένονταν και που πολύ δύσκολα θα βρεθούν ξανά σε παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων, ήταν αυτός που σφύριξε φέτος τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ενώ ήταν ο διαιτητής και του τελικού του Κυπέλλου πέρυσι στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ