Πληροφορίες: Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος - iefimerida.gr

Πληροφορίες: Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός με το στενό επιτελείο του, γράφοντας και σβήνοντας ονόματα που θα μπουν, αλλά και αυτά που θα βγουν από το υπουργικό συμβούλιο.

Η αγωνία βρίσκεται στο «κόκκινο» και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται με το τηλέφωνο στο χέρι, περιμένοντας κλήση από το Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, τέσσερα ονόματα έχουν κλειδώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, που μένει να αποτυπωθούν και στην πραγματικότητα.

Πρόκειται για τους:

  • Αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος μετακινείται από το Εσωτερικών στο Μέγαρο Μαξίμου και αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας.
  • Ο Νίκος Παππάς από υπουργός Επικρατείας αναλαμβάνει το νεοσύστατο υπουργείο Ψηφιακή Πολιτικής με αρμοδιότητες στα media (ΕΣΡ, τηλεοπτικές άδειες κλπ)
  • Στο υπουργείο Εσωτερικών ή Διοικητικής Ανασυγκρότησης (στη θέση Βερναρδάκη) μετακινείται η Ολγα Γεροβασίλη.
  • Κυβερνητικός εκπρόσωπος θα αναλάβει ένας εκ των στενότερων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αυτές είναι τελευταίες πληροφορίες από το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ