Στη Λαμία δεν θέλουν πρόσφυγες στα σχολεία -Ενταση στη συνέλευση [βίντεο] - iefimerida.gr

Στη Λαμία δεν θέλουν πρόσφυγες στα σχολεία -Ενταση στη συνέλευση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση επικράτησε σε συνέλευση γονέων στο 6ο Δημοτικό Λαμίας καθώς γονείς αντιδρούν έντονα στην έλευση προσφύγων στα σχολεία.

Οπως έγινε γνωστό, από Δευτέρα έχει οριστεί να ξεκινήσουν τα μαθήματα για τα 90 παιδιά προσφύγων που φιλοξενούνται στις Θερμοπύλες. Τα προσφυγόπουλα για φέτος θα πηγαίνουν σχολείο ξεχωριστά, από τις 2:00 το μεσημέρι μέχρι τις 6:00 το απόγευμα. Τα σχολεία που έχουν επιλέγει είναι το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Μοσχοχωρίου και το 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας.

Στη Λαμία δεν θέλουν πρόσφυγες στα σχολεία -Ενταση στη συνέλευση [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στα σχολεία οι γονείς είναι ανάστατοι και υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν προ τετελεσμένων γεγονότων χωρίς να ερωτηθούν.

Στη Λαμία δεν θέλουν πρόσφυγες στα σχολεία -Ενταση στη συνέλευση [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε Γενική Συνέλευση των γονιών στο 6o Δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπου κλήθηκαν οι αρμόδιοι παράγοντες της εκπαίδευσης και έγινε χαμός, αφού οι γονείς επιτέθηκαν φραστικά στο Δ/ντη του σχολείου, αλλά και τον Δ/ντη της περιφερειακής Εκπαίδευσης.

Δείτε το βίντεο:

Τελικά οι γονείς του 6ου Δημοτικού Λαμίας αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο τη Δευτέρα, ενώ την Κυριακή το απόγευμα έχουν συνέλευση οι γονείς στο Μοσχοχώρι, οι οποίοι είναι επίσης ανάστατοι για να πάρουν αποφάσεις.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόσφυγες Λαμία γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ