Eγγραφο της ΑΕΚ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο - iefimerida.gr

Eγγραφο της ΑΕΚ προς τη Νέα Φιλαδέλφεια για το νέο γήπεδο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και τις τελευταίες θετικές εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην Ένωση προχωρούν και θέτουν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που απομένουν, για να ξεκινήσουν το συντομότερο και οι εργασίες στο οικόπεδο.

Γι' αυτό και σήμερα, η «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.», έστειλε έγγραφο προς τον Δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, για όλα τα τελευταία θέματα που απομένουν για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του «Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού».

Στην ατζέντα θα είναι η υποβληθείσα μελέτη υψομέτρων, η έγκριση της προμελέτης υπογειοποίησης, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του Δήμου, η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμματοφόρων του Δήμου αλλά και θέματα στάθμευσης.

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της Ένωσης συντονιστής θα είναι ο Δημήτρης Ανδριόπουλος ως επικεφαλής των εκπροσώπων της Demand αλλά και της μελετητικής ομάδας του έργου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γήπεδο αεκ Νέα Φιλαδέλφεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ