Μαραθώνια προσφορά αγάπης από την ομάδα Mars Running Team Greece - iefimerida.gr

Μαραθώνια προσφορά αγάπης από την ομάδα Mars Running Team Greece

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έμπνευση από τις πέντε θεμελιώδεις αρχές της Mars - Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποτελεσματικότητα και Ελευθερία – οι εργαζόμενοι της Mars στην Ελλάδα αποδεικνύουν στην πράξη ότι οι αξίες της αποτελούν πάντα βάση για την υλοποίηση σημαντικών δράσεων.

Έτσι, στο πλαίσιο διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, η ομάδα Running της Mars συμμετέχει σε όλες τις αγωνιστικές διαδρομές της διοργάνωσης (5Km, 10Κm, 42Κm) με 28 εργαζομένους της για καθέναν εκ των οποίων η Mars θα προσφέρει 42 κιλά τροφίμων (όσα και τα χιλιόμετρα της Μαραθώνιας διαδρομής) σε δομές κοινωνικής στήριξης σε όλη την Ελλάδα, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Η συνολική προσφορά ξεπερνάει τον ένα τόνο τροφίμων και σημαντικό μέρος της θα διατεθεί για την υποστήριξη του κοινωνικού έργου του Marathon Foundation.

Συνδυάζοντας την αγωνιστική προσπάθεια των δικών της ανθρώπων, η εταιρία Mars συνεχίζει να προσφέρει στο περιβάλλον και την κοινωνία όπου δραστηριοποιείται, ανταποκρινόμενη τόσο σε επίκαιρες όσο και διαχρονικές ανάγκες μέσα από ποικίλες και ουσιαστικές δράσεις.

Μάθετε περισσότερα για την παραπάνω ενέργεια στη σελίδα της ομάδας MARS Running Team Greece στο Facebook (https://www.facebook.com/marsrunningteam/) και στηρίξτε τους αθλητές της ομάδας Running της Mars χρησιμοποιώντας στις αναρτήσεις σας τα hashtags #run4change #run4mars.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ