«Οχι» σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών από την ΝΔ - iefimerida.gr

«Οχι» σε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών από την ΝΔ

Αντώνης Σαμαράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρνητική στο ενδεχόμενο σύγκλησης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών είναι η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ υποστηρίζει: «Τα όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι προφανή και δεν άλλαζουν, δεν κατανοούμε τη σκοπιμοτητα μία τέτοιας συνάντησης».

Στις διαρροές κύκλων της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ ότι χρειάζεται αποσαφήνιση του ρόλου και της αποστολής τής κυβέρνησης, η ΝΔ απαντά ότι αυτά είναι δεδομένα. Όσο για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών και πάλι η ΝΔ υποστηρίζει ότι «η ημερομηνία των εκλογών έχει αποφασιστεί και είναι η 19η Φεβρουαρίου, έστω λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα ανάλογα με την εξέλιξη του PSI».

Αυτό είναι και το πλαίσιο με το οποίο θα προσέλθει αύριο ο κ. Σαμαράς στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

«Ναι» στη συνεδρίαση των πολιτικών αρχηγών από τη Δημοκρατική Συμμαχία

Υπέρ της συνεδρίασης του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τάσσεται η Δημοκρατική Συμμαχία και ζητά επιπλέον να κρατηθούν πρακτικά και να δημοσιοποιηθούν.

Το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη αφού επισημαίνει πως «τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να παίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης», χαρακτηρίζει χρήσιμες αυτές τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών για «να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να σταματήσουν τα παλαιοκομματικά πολιτικά παιχνίδια»

Σημειώνει παράλληλα πως κάθε συνάντηση πολιτικών αρχηγών έχει επίσημα πρακτικά από τα οποία ο ελληνικός λαός μπορεί να γνωρίζει την πλήρη αλήθεια και γι' αυτό η ΔΗ.ΣΥΜ. έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή τη δημοσίευσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ