Κηδεύτηκε η 23χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Τρικάλων -Γλίστρησε στο μπαλκόνι ενώ άπλωνε - iefimerida.gr

Κηδεύτηκε η 23χρονη κόρη του πρώην δημάρχου Τρικάλων -Γλίστρησε στο μπαλκόνι ενώ άπλωνε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στερνό αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη το μεσημέρι στην 23χρονη φοιτήτρια Ασπασία Οικονόμου, κόρη του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Οικονόμου.

Η Ασπασία Οικονόμου έχασε τη ζωή της σε ηλικία 23 ετών το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Αθήνα. Είχε έρθει στην πρωτεύουσα για να δει την αδερφή της. Η ίδια σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή στην Καρδίτσα.

Η άτυχη κοπέλα άπλωνε ρούχα στο μπαλκόνι όταν γλίστρησε, καθώς υπήρχαν νερά στο σημείο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της στο κάγκελο της βεράντας. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο πατέρας της νεαρής, μην μπορώντας να πιστέψει όσα έχουν συμβεί, έφερνε στο μυαλό του τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν η Ασπασία έφυγε από τη ζωή. «Οταν έγινε το συμβάν, η αδερφή της έλειπε και η Ασπασία μου ήταν μόνη της. Βγήκε στο μπαλκόνι να απλώσει ένα ρούχο και η βεράντα είχε νερά. Η Ασπασία γλίστρησε και χτύπησε το κεφαλάκι της στο κάγκελο της βεράντας, κάτω στο περβάζι. Ηταν ακαριαίος ο θάνατος. Η κόρη μου ήταν ένα χαρούμενο παιδί, με το γέλιο της μας έδινε χαρά. Κρίμα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Οικονόμου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την αγαπημένη του Ασπασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρίκαλα κηδεία Οικονόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ