Euroleague: Η Ούνιξ Καζάν «άλωσε» την έδρα της Φενέρ των Ομπράντοβιτς-Σλούκα - iefimerida.gr

Euroleague: Η Ούνιξ Καζάν «άλωσε» την έδρα της Φενέρ των Ομπράντοβιτς-Σλούκα

Φωτογραφία: EUROLEAGUE.NET
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εμφατικό τρόπο πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague η Ούνιξ Καζάν.

Η ρωσική ομάδα επικράτησε 81-73 της Φενέρμπαχτσε του Ομπράντοβιτς, την οποία υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στη διοργάνωση για φέτος και παράλληλα στην πρώτη εντός έδρας σε ματς κανονικής περιόδου, μετά από αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2015. Άλλο ένα μεγάλο ματς από τον Κιθ Λάνγκφορντ (28π.), ενώ καθοριστικό τρίποντο στο 38' σημείωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου. Από την άλλη, μοιραίος ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αστόχησε σε μία από τις κρίσιμες επιθέσεις της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Στη δεύτερη σερί της νίκη στην Euroleague έφτασε η Μπαρτσελόνα, καθώς επιβλήθηκε 79-69 της Μακάμπι, μέσα στο Τελ Αβίβ, σε ένα ματς που έφτασε ακόμη και στο +20 (49-69). Κορυφαίος ο Ταϊρίς Ράις (21π.) για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Τζόι Ντόρσεϊ να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ. Από 9 πόντους είχαν οι Στράτος Περπέρογλου και Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Από την «ομάδα του λαού» ξεχώρισαν οι Γκάουντλοκ και Σμιθ με 19 και 18 πόντους αντίστοιχα.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

  • Φενέρ - Ούνιξ Καζάν 73-81
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα 69-79
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ουνιξ καζαν Φενέρ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ