Ποτάμι: Ποιους επιχειρηματίες πήρε μαζί του στην Βενεζουέλα ο Νίκος Παππάς; - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ποιους επιχειρηματίες πήρε μαζί του στην Βενεζουέλα ο Νίκος Παππάς;

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερωτήσεις προς τον Νίκο Παππά απευθύνει το Ποτάμι, ζητώντας απαντήσεις σχετικά με το ταξίδι του στην Βενεζουέλα.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη καλεί τον υπουργό Επικρατείας να απαντήσει ποιους επιχειρηματίες πήρε μαζί του και τι προσπαθεί να κρύψει.

«Ο κ. Παππάς στη σειρά συνεντεύξεων που δίνει τις τελευταίες ημέρες, αντί να απαντά, πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα για το περιβόητο ταξίδι του στη Βενεζουέλα. Ισχυρίζεται το πρωτοφανές, ότι ταξίδεψε μαζί με επιχειρηματίες και εκπροσώπους επιχειρήσεων στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013, όταν ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κόμμα της αντιπολίτευσης. Λέει δηλαδή, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα αντιπολίτευσης οργάνωνε επιχειρηματικές αποστολές», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Πέραν του γεγονότος, ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί πουθενά παγκοσμίως, οφείλει ο κ. Παππάς να μας πει ποιοι ήταν οι επιχειρηματίες που τον συνόδευαν στο ταξίδι και ποιες δουλειές διαπραγματεύθηκαν. Επίσης, ο κ. Αρτεμίου, από τη στιγμή που δεν πήγε για να αγοράσει … , γεννάται το ερώτημα τι ακριβώς έκανε με δεδομένη την υψηλή εξειδίκευσή του στις off shore».

«Mια τόσο σημαντική πολιτικο-επιχειρηματική πρωτοβουλία, γιατί κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την πρόσφατη αποκάλυψή της από δημοσιογραφική έρευνα; Τι ήθελε και τι πασχίζει να κρύψει ο κ. Παππάς;», καταλήγει το Ποτάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι Νίκος Παππάς ανακοίνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ