Ο Ψωμιάδης τραγούδησε το «Δικό σου αμάρτημα» στον βουρκωμένο Βασίλη Λεβέντη - iefimerida.gr

Ο Ψωμιάδης τραγούδησε το «Δικό σου αμάρτημα» στον βουρκωμένο Βασίλη Λεβέντη

Φωτογραφία: Eurokinissi/Αντώνης Νικολόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τραγούδια και συγκίνηση είχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο Βασίλης Λεβέντης προσήλθε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε σε ταβέρνα της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την τριήμερη παρουσία του στην πόλη, λίγο πριν τις 12 το βράδυ. Στην ομιλία του, είπε μεταξύ άλλων: Η σαπίλα είναι απλωμένη μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς θα μείνουμε ορκισμένοι για να μεγαλώσουμε το Κέντρο και δεν θα το προδώσουμε ποτέ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τελείωσε την ομιλία του με πολύ συναίσθημα και σχεδόν βουρκωμένος είπε: «Η χαρά μου είναι να βαδίζω στους δρόμους και να συναντώ απλούς ανθρώπους σαν και εσάς. Εσείς είστε το κεφάλαιό μου».

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που ήταν παρών στη συνάντηση για να τραγουδήσει μερικά τραγούδια, τα οποία αφιέρωσε στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Πρώτο ήταν το γνωστό άσμα του Στέλιου Καζαντζίδη «Το δικό σου αμάρτημα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ