Μαργαρίτης για ΕΣΡ: Να κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως ψυχωτική - iefimerida.gr

Μαργαρίτης για ΕΣΡ: Να κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως ψυχωτική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε, με αφορμή τις εξελίξεις στο ΕΣΡ πως η αντιπολίτευση θα πρέπει να κάνει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, όχι όμως ψυχωτική, αφήνοντας αιχμές κατά της ΝΔ.

«Με αφορμή το ΕΣΡ οφείλουμε να συνεννοηθούμε και στον ευρύτερο χώρο της αντιπολίτευσης. Σε συνέντευξη του στο Πρώτο Πρόγραμμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι σκληρή γιατί αυτή η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα τα σοβαρά θέματα. Δεν μπορεί όμως να είναι μια αντιπολίτευση ψυχωτική, με όρους κομματικού μίσους και χωρίς συναίσθηση ευθύνης για τη χώρα. Αν κάποιοι νομίζουν ότι «η αντιπολίτευση της ΝΔ –που σε λίγο αρχίζει να μοιάζει με τον προεκλογικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ –ωφελεί τη χώρα κάνουν λάθος. Θα είναι οι αυριανοί «κοψοχέρηδες» σαν μερικούς που πρόσφατα «δοκίμασαν» ΣΥΡΙΖΑ και τώρα κλαίνε…

Μεταρρυθμιστικός λόγος άλλωστε χωρίς συναινετικές πράξεις είναι σαν αυγολέμονο χωρίς αυγό. Για να το διατυπώσω πιο πολιτικά. Δεν θα γυρίσουμε σε μια αντιπολίτευση που θυμίζει φοιτητικό αριστερισμό. Από αυτή την άποψη είναι απολύτως ορθοί όλοι οι σχετικοί χειρισμοί της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΜΡΑ Θοδωρής Μαργαρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ