«Ναι» από τον Λεβέντη στην πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ - iefimerida.gr

«Ναι» από τον Λεβέντη στην πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εφόσον όλα τα κόμματα συμφωνήσουν εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, προκειμένου να λήξει αισίως η σχετική μακροχρόνια εκκρεμότητα», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων για την πρόταση της ΝΔ για πρόερδρο του ΕΣΡ.

«Θεωρούμε εποικοδομητικό για την επίτευξη συναίνεσης στο θέμα της σύστασης του νέου ΕΣΡ να πάρει η κυβέρνηση πίσω ολόκληρο το γνωστό ως νόμο Παππά. Αν μάλιστα η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο νόμος περιελάμβανε και άλλα άσχετα με το ΕΣΡ άρθρα, αυτά μπορούν να νομοθετηθούν σε άλλο νομοσχέδιο», αναφέρει αρχικά η Ένωση Κεντρώων.

«Όσον αφορά την πρόταση της ΝΔ για το πρόσωπο του προέδρου του ΕΣΡ, εφόσον όλα τα κόμματα συμφωνήσουν εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, προκειμένου να λήξει αισίως η σχετική μακροχρόνια εκκρεμότητα», συνεχίζει. «Σε αυτό μας οδηγεί η φωνή της λογικής, διότι διαφορετικά οδηγούμαστε στο χάος και η χώρα σε μια άσκοπη εκλογική αναμέτρηση», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένωση Κεντρώων ΕΣΡ πρόταση ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ