Η Κένταλ Τζένερ πιθανότατα πάσχει από υπνική παράλυση [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κένταλ Τζένερ πιθανότατα πάσχει από υπνική παράλυση [βίντεο]

Φωτογραφία: Instagram @kendalljenner
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόβλημα υγείας φαίνεται πως έχει η Κένταλ Τζένερ, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε τρέιλερ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».

Το νεαρό μοντέλο σε απόσπασμα μιλάει με την μητέρα της Κρις, στην οποία δηλώνει πως φοβάται για την υγεία της και προσπαθεί να τα καταφέρει.

«Ξυπνάω μες στη νύχτα και δεν μπορώ να κουνηθώ», παραδέχθηκε, με την μητέρα της να της λέει: «Νομίζω πως απλά έχει άγχος». Η Κένταλ, ωστόσο, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.

«Ο καθένας πιστεύει πως είμαι μια χαρά, αλλά δεν αισθάνομαι έτσι», είπε.

Διεθνή μέσα θέλοντας να μάθουν για το πρόβλημα που ίσως έχει η Κένταλ Τζένερ απευθύνθηκαν στην Mayo Clinic, με την κλινική να ισχυρίζεται: «Μπορεί να πάσχει από παράλυση ύπνου, μια κατάσταση που μπορεί να προκαλεί προσωρινή ανικανότητα κίνησης ή ομιλίας, κατά την διάρκεια του ύπνου ή την ώρα που ξυπνάμε». Αυτό μπορεί να διαρκέσει από λίγα δευτερόλεπτα έως λίγα λεπτά, ωστόσο είναι πολύ τρομακτικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ