Η Χίλαρι έχει ήδη «κλείσει» πάρτι νίκης με πυροτεχνήματα! -Θα ξεκινήσει 30 λεπτά αφότου κλείσουν οι κάλπες - iefimerida.gr

Η Χίλαρι έχει ήδη «κλείσει» πάρτι νίκης με πυροτεχνήματα! -Θα ξεκινήσει 30 λεπτά αφότου κλείσουν οι κάλπες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο σίγουρη είναι η Χίλαρι Κλίντον ότι θα γίνει η επόμενη Πρόεδρος των ΗΠΑ που, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τις αμερικανικές εκλογές, έχει ήδη οργανώσει το πάρτι της νίκης!

Το εν λόγω πάρτι θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη τη βραδιά των εκλογών -την επόμενη Τρίτη 8 Νοεμβρίου- και θα περιλαμβάνει εκτόξευση πυροτεχνημάτων μόλις 30 λεπτά αφότου κλείσουν οι κάλπες.

Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης όσο και η Αστυνομία της πόλης έχουν ειδοποιηθεί ήδη για τα σχέδια της υποψήφιας Προέδρου των ΗΠΑ, που περιλαμβάνουν εκτόξευση πυροτεχνημάτων από εξέδρα που θα στηθεί στον ποταμό Χάντσον ειδικά γι' αυτόν τον σκοπό το βράδυ της επόμενης Τρίτης.

Οπως αναφέρει η New York Post, τα πυροτεχνήματα, διάρκειας περίπου 2 λεπτών, θα αρχίσουν να εκτοξεύονται στον ουρανό της Νέας Υόρκης στις 9.30 μ.μ. τοπική ώρα, δηλαδή μόλις 30 λεπτά αφότου θα έχουν κλείσει οι κάλπες στη Νέα Υόρκη, αλλά αρκετές ώρες πριν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ...

Τόσο η Χίλαρι Κλίντον όσο και ο υποψήφιός της για την αντιπροεδρία Τιμ Κέιν σχεδιάζουν να βρίσκονται στη Νέα Υόρκη την ημέρα των εκλογών. Το ίδιο όμως σκέφτεται να πράξει και ο αντίπαλός της για την Προεδρία Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη Τρίτη.

Αλλωστε, και οι δύο έχουν δεσμούς με τη συγκεκριμένη πόλη. Η Χίλαρι ήταν γερουσιαστής Νέας Υόρκης και εκεί μένει πλέον η κόρη της Τσέλσι με τον άντρα της Μαρκ Μαβίνσκι. Ο Τραμπ, από την άλλη, γεννήθηκε στο Κουίνς της Νέας Υόρκης και στο «Μεγάλο Μήλο» απέκτησε πολλή από την περιουσία του, και συγκεκριμένα στο Μανχάταν και στο κοντινό Ατλάντικ Σίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ