ABC: Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπερνά την Κλίντον στα προγνωστικά -Πρώτη φορά από τον Μάιο - iefimerida.gr

ABC: Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπερνά την Κλίντον στα προγνωστικά -Πρώτη φορά από τον Μάιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία είδηση-βόμβα έσκασε μία μέρα μετά από τη δήλωση του FBI πως θα εξετάσει ξανά τα emails της Χίλαρι Κλίντον, καθώς σύμφωνα με το ΑΒC News ο Ντόναλτ Τραμπ περνάει μπροστά με μία μονάδα στις δημοσκοπήσεις.

Ο Τραμπ, ο οποίος ήταν συνεχώς δεύτερος στα προγνωστικά μετά το σάλο με τα σεξιστικά σχόλια, είναι πρώτος στην κούρσα για το χρίσμα του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε η Langer Research Associates για λογαριασμό του ABC.

Συγκεκριμένα, 46% των πιθανών ψηφοφόρων συνολικά στα τελευταία αποτελέσματα είναι υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και 45% υπέρ της Κλίντον. Σε πολύ μικρότερα ποσοστά ακολουθεί ο Γκάρι Τζόνσον με 3% και ο Τζιλ Στέιν με 2%.

ABC: Ο Ντόναλντ Τραμπ προσπερνά την Κλίντον στα προγνωστικά -Πρώτη φορά από τον Μάιο  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός πως το FBI εξετάζει ξανά τα emails της υποψήφιας με τους Δημοκρατικούς είναι και ο λόγος που τη θέλουν στη δεύτερη θέση σε αυτά τα προγνωστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Χίλαρι εκλογές ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ