Πρόεδρος εργαζομένων ΙΚΑ: Αμφιβάλλω αν μπορεί να λειτουργήσει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - iefimerida.gr

Πρόεδρος εργαζομένων ΙΚΑ: Αμφιβάλλω αν μπορεί να λειτουργήσει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) εξέφρασε ο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ (ΠΟΣΕ ΙΚΑ) Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ενόψει του αυριανού 24ου τακτικού εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της ΠΟΣΕ ΙΚΑ ο πρόεδρος Γιώργος Κυριακόπουλος παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ακόλουθη δήλωση:

«Το συνέδριο αυτό πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη και μεταβατική περίοδο καθώς διεξάγεται ίσως για τελευταία φορά με τη σημερινή ονομασία του ταμείου, μιας και από 1/1/2017 περνάμε στον ΕΦΚΑ για τον οποίο εκφράζουμε μεγάλη αμφιβολία κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει. Θα υπάρχουν λειτουργικά και όχι μόνο προβλήματα με την καθιέρωσή του ενώ βλέπουμε ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να αντιληφθεί την κατάσταση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Κυριακόπουλος ΕΦΚΑ ΙΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ