Αδωνις: Τον «έδωσε» στεγνά ο Αρτεμίου τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα - iefimerida.gr

Αδωνις: Τον «έδωσε» στεγνά ο Αρτεμίου τον Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον «έδωσε» στεγνά ο Αρτεμίου τον Παππά, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Aδωνις Γεωργιάδης για το ταξίδι του υπουργού Επικρατείας στη Βενεζουέλα.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Παππάς οφείλει να μας πει τι έκανε στη Βενεζουέλα με έναν δικηγόρο που εξειδικεύεται στις offshore, δεν είναι ουδέτερη στη στάση της στην Ευρώπη η Βενεζουέλα, στην Ισπανία έχουν υπάρξει ποινικές διώξεις για τους Podemos επειδή πήραν τα 8 εκατ. δολάρια (…) Είναι προφανές ότι είχε καλλιεργήσει σχέσεις με το καθεστώς εκεί, μην κοιτάτε που τώρα κάνουν ότι δεν το ξέρουν».

«Η χθεσινή δικαιολογία Παππά ότι πήγε στην Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας για να κανονίσουν ανταλλαγή αγροτικών προϊόντων με τον Τσάβες και τον Μαδούρο για την επερχόμενη μάλιστα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο αστεία δικαιολογία», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως σε δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας είχε τονίσει πως σε ταξίδι που έλαβε χώρα το 2013 στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου είχε διερευνηθεί το ενδεχόμενο αγοράς αγροτικών προϊόντων από τη συγκεκριμένη χώρα.

Ο κ. Αρτεμίου λίγες ώρες αργότερα επέλεξε να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για τον λόγο επίσκεψης στη Βενεζουέλα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Σιγά να μην πήγαμε στα supermarket της Βενεζουέλας για να αγοράσουμε πιπεριές και φασόλια»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ