H αινιγματική απάντηση της Χριστοδουλοπούλου στο αν θα ψηφίσει Πολύδωρα - iefimerida.gr

H αινιγματική απάντηση της Χριστοδουλοπούλου στο αν θα ψηφίσει Πολύδωρα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίσθηση προκάλεσε η διπλωματική απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το αν θα ψηφίσει τον Βύρωνα Πολύδωρα.

«Έλειπε η πολιτική βούληση για να γίνει ο διαγωνισμός. Ακόμα κι αν πέσει η κυβέρνηση και εσείς θέλετε να ρυθμίσετε το τηλεοπτικό τοπίο και δεν συναινέσουμε εμείς. Τι θα κάνετε;», αναρωτήθηκε η Τασία Χριστοδουλοπούλου όταν πήρε τον λόγο, για να συνεχίσει λέγοντας: «Είναι δυνατόν να μας βλέπουν οι πολίτες να τσακωνόμαστε για τις τηλεοπτικές άδειες. Να συμφωνήσουμε σε τέσσερα βασικά πράγματα. Δεν θα μιλήσω για Πολύδωρα. Δεν είναι ζήτημα προσώπου»

Στο σημείο αυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης έσπευσε να ρωτήσει:«Θα τον ψηφίσετε τον κ. Πολύδωρα;»

«Εγώ νομίζω ότι εσείς θα τον ψηφίσετε, αλλά μπορεί να πέφτω κι έξω», απάντησε αντιστρέφοντας την ερώτηση Κακλαμάνη, η αντιπρόεδρος της Βουλής. «Πέφτετε έξω» της απάντησε ο Ν. Κακλαμάνης. Για να ολοκληρώσει η Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Γιατί έχετε άγχος, θα δείτε στο τέλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ