Γνωστή ηθοποιός παράτησε το Χόλυγουντ για να καλλιεργήσει μαριχουάνα - iefimerida.gr

Γνωστή ηθοποιός παράτησε το Χόλυγουντ για να καλλιεργήσει μαριχουάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χέδερ Ντόνιαχιου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο επιτυχημένο θρίλερ, Blair Witch Project, το 1999, αποφάσισε να παρατήσει την ηθοποιία και να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καλλιέργεια ιατρικής μαριχουάνας.

Μπορεί να φαίνεται περίεργη επαγγελματική επιλογή, αλλά η Ντόναχιου ποντάρει στο γεγονός ότι η καλλιέργεια ιατρικής μαριχουάνας φέρνει χρήματα στις τοπικές κοινότητες. Ελπίζει δε στη δημοσιότητα και από το νέο της βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο: «Πως η ζωή μου μετά το 'The Blair Witch Project' πήγε στη μαριχουάνα» που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 5 Ιανουαρίου. Όπως η ίδια εξηγεί στο site της: «Ηθελα να αλλάξω τη ζωή μου, να δω τι άλλο μπορώ να γίνω». Και συνεχίζει «Γι' αυτό έκαψα όλα μου τα υπάρχοντα από τη ζωή στο Λος Άντζελες (βιογραφικά, εσώρουχα, φωτογραφίες) στην έρημο!»

Σύμφωνα με το Philadelphia Inquirer, η ιδέα για να καλλιεργήσει ιατρική μαριχουάνα ήρθε στην Ντόναχιου όταν την χρησιμοποίησε για πρώτη φορά το 2007 κατόπιν ιατρικής συνταγής για μια πάθηση που αντιμετώπιζε. Τότε πήγε στην Nuggetwon, μια κοινότητα της Βόρειας Καλιφόρνια που είναι γνωστή για την καλλιέργεια του φυτού, πάντα για ιατρικούς σκοπούς. «Δεν είχα ιδέα τι να κάνω στη ζωή μου, και η καλλιέργεια μαριχουάνας απλώς εμφανίστηκε μπροστά μου. Ένιωθα καλύτερα με το να δίνω ιατρική μαριχουάνα στον κόσμο, από να κάνω μια ακόμα χάλια τανία!»

Πάντως, η Ντόναχιου έκανε ένα διάλειμμα από την καλλιέργεια για να γράψει το βιβλίο της και παραδέχεται ότι απογοητεύτηκε όταν ένας φίλος της και καλλιεργητής συνελήφθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ