Ολυμπιακός: Ταξίδι «μαραθώνιος» για το Καζακστάν - Φεύγει την Τρίτη - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ταξίδι «μαραθώνιος» για το Καζακστάν - Φεύγει την Τρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο επίπονα ταξίδια του στο φετινό Europa League ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το ταξίδι στο Καζακστάν, μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Η αναμέτρηση διεξάγεται την Πέμπτη το βράδυ, ωστόσο η ομάδα θα αναχωρήσει από την Τρίτη το πρωί και όχι από Τετάρτη, όπως συνηθίζεται. Μια ημέρα δηλαδή πριν τον αγώνα.

Η Αστάνα εδρεύει στα βόρεια της χώρας, σε απόσταση μόλις 5 ωρών από την Κίνα. Αυτή είναι και η διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα για την πόλη του Καζακστάν, ενώ οι ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, είναι αυτές που αποτελούν και το μεγαλύτερο πρόβλημα για κάθε ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ενόψει του δύσκολου προγράμματος μάλιστα και από την στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Πάουλο Μπέντο δεν αποκλείεται να κάνει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός αστανα Καζακστάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ